1 mei 2023

Website Zorgstandaard Dementie vernieuwd: kennis gebundeld op 1 plek

Welkom op de vernieuwde website van het programma Implementatie Zorgstandaard Dementie. In dit programma gaan Dementie Netwerk Nederland (DNN), Movisie en Vilans samen met de regionale dementie netwerken in Nederland aan de slag met de implementatie van de Zorgstandaard.

Het programma bestaat uit drie onderdelen.

1) Leerbijeenkomsten
DNN, Movisie en Vilans organiseren tot en met 2026 vrijwel maandelijks (fysieke of online) bijeenkomsten voor de verschillende doelgroepen die met de Zorgstandaard Dementie (gaan) werken.

2) Maatwerktrajecten
De regionale netwerken dementie kunnen bij DNN ondersteuning en begeleiding op maat aanvragen voor verbetertrajecten of projecten die bijdragen aan de implementatie van de zorgstandaard in hun regio.

3) Zelfscan
Regionale dementienetwerken kunnen met een scan toetsen in hoeverre zij al aan de Zorgstandaard Dementie voldoen.

Op deze website vind je vanaf nu meer informatie over de bijeenkomsten, verdiepende kennis over de onderwerpen uit de Zorgstandaard en andere relevante nieuwsberichten.

Suggesties?
Heb je suggesties om de kennis op deze website aan te vullen? Of zou je graag een bijeenkomst willen over een specifiek onderwerp? We horen het graag. Stuur een mail naar info@zorgstandaarddementie.nl.

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • mei 12, 2023

    Terugblik op het webinar ‘Hoe bouw je aan succesvolle samenwerking in je netwerk dementie?’

    Op donderdag 20 april 2023 organiseerden we een webinar over succesvolle samenwerking in het netwerk dementie. Tijdens het webinar zijn er diverse handige tips en informatiebronnen ...