Naar hoofdinhoud Naar footer

Disclaimer

Gepubliceerd op: 06-02-2024

We hebben deze website met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie houden we zoveel mogelijk actueel. Toch is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is. U kunt dan ook op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontlenen aan de informatie op deze website.

Iedere aansprakelijkheid voor verlies aan inkomsten of contracten, of voor directe, indirecte of andere gevolgschade van welke aard dan ook, voortvloeiend uit of verband houdend met het gebruik van de informatie op deze website, wijzen wij af.

De website en alle onderdelen ervan, met uitzondering van de externe links, zijn eigendom van Programma Implementatie Zorgstandaard Dementie. Informatie van de website mag alleen overgenomen worden met bronvermelding. Het bekijken, downloaden en printen van de inhoud van deze website is toegestaan met inachtneming van de navolgende voorwaarden. De inhoud van de website mag alleen gebruikt worden voor informatiedoeleinden. De inhoud van de website mag op geen enkele wijze worden veranderd of aangepast. Het is niet toegestaan om de inhoud van de website zelfstandig uit te geven en/of te distribueren, anders dan met de toestemming van Programma Implementatie Zorgstandaard Dementie.

Deze website bevat links naar websites en bestanden die door andere partijen worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Wij hebben geen zeggenschap over deze websites en zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Door deze webpagina’s te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.