Naar hoofdinhoud Naar footer

Terugblik startbijeenkomst Mensen met een migratieachtergrond en dementie

Gepubliceerd op: 29-01-2024

Tijdens deze bijeenkomsten werden ervaringen van netwerken en kennis over cultuursensitieve zorg gedeeld. We hebben een en ander voor jou bij elkaar gezet:

Goede voorbeelden gezocht!

Rondom het thema ‘mensen met een migratieachtergrond en dementie’ organiseren we 26 maart een ‘Goede Voorbeelden Markt’. Heb je een goed voorbeeld waarmee je collega’s kan inspireren? Deel het via f.dinnissen@vilans.nl onder vermelding van ‘ZSD goede voorbeelden’. Alvast bedankt!

Vervolg

Dit kwartaal blijven we je inspireren met informatie rondom dit migratiethema. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Kom ook naar een van de drie andere bijeenkomsten over dit thema!

Online vragenuurtje | ‘Hoe bereik je mensen met een migratieachtergrond?’ 
Donderdag 7 maart: 11:00 – 12:30 uur

Tijdens dit vragenuurtje geven we uitleg, informatie en tips over drie onderwerpen: het samenwerken met sleutelfiguren uit de gemeenschappen, het zelf starten en borgen van een groep sleutelpersonen binnen het netwerk en de vier bouwstenen voor bereiken en betrekken van sleutelpersonen. Daarnaast is er ruimte voor vragen.

Inspiratiebijeenkomst goede voorbeelden | Thema migratie
Dinsdag 26 maart: 13.00 – 16.00 uur in Utrecht

We inspireren je tijdens deze bijeenkomst graag hoe je binnen jouw netwerk aan de slag kunt met dit thema. Laat je verrassen door verschillende netwerken en methodieken en neem collega’s uit je eigen netwerk mee.

Downloads

Deel deze pagina via: