Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Terugblik op het webinar ‘Hoe bouw je aan succesvolle samenwerking in je netwerk dementie?’

Gepubliceerd op: 12-05-2023

Op donderdag 20 april 2023 organiseerden we een webinar over succesvolle samenwerking in het netwerk dementie. Tijdens het webinar zijn er diverse handige tips en informatiebronnen gedeeld die helpen bij het bouwen aan een succesvol netwerk voor dementiezorg. Onderstaand delen we een aantal van deze informatiebronnen.

Zo bouw je aan een (dementie) netwerk: download de pdf onderaan de pagina.

Wil je tips en inspiratie hoe je belangen inzichtelijk kan maken én hoe ze kunnen helpen om je doelen als netwerk te bereiken. Ontdek meer over de belangen in samenwerking (download de pdf onderaan de pagina).

De infographic ‘Wie is wie bij dementie’ brengt het landschap van zorg- en welzijnsprofessionals rond een cliënt met dementie in beeld. Zo zie je in één oogopslag wie er betrokken zijn: de casemanager, psycholoog, huisarts, het wijkteam, de dagbesteding. De afbeelding geeft antwoord op een van de meest basale vragen: wie staan er om mij heen? Kijk op Zorg voor Beter.

Ook willen we graag nog enkele handige informatiebronnen met je delen die via de chat tijdens het webinar zijn gedeeld:

We organiseren regelmatig bijeenkomsten die zijn geïnspireerd door aanbevelingen uit de Zorgstandaard Dementie. Houd daarvoor de website en onze LinkedIn pagina in de gaten en/of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Downloads