12 mei 2023

Terugblik op het webinar ‘Hoe bouw je aan succesvolle samenwerking in je netwerk dementie?’

Op donderdag 20 april 2023 organiseerden we een webinar over succesvolle samenwerking in het netwerk dementie. Tijdens het webinar zijn er diverse handige tips en informatiebronnen gedeeld die helpen bij het bouwen aan een succesvol netwerk voor dementiezorg. Onderstaand delen we een aantal van deze informatiebronnen.

Zo bouw je aan een (dementie) netwerk: bekijk de pdf.

Wil je tips en inspiratie hoe je belangen inzichtelijk kan maken én hoe ze kunnen helpen om je doelen als netwerk te bereiken. Ontdek meer over de belangen in samenwerking.

De infographic ‘Wie is wie bij dementie’ brengt het landschap van zorg- en welzijnsprofessionals rond een cliënt met dementie in beeld. Zo zie je in één oogopslag wie er betrokken zijn: de casemanager, psycholoog, huisarts, het wijkteam, de dagbesteding. De afbeelding geeft antwoord op een van de meest basale vragen: wie staan er om mij heen? Kijk hier.

Ook willen we graag nog enkele handige informatiebronnen met je delen die via de chat tijdens het webinar zijn gedeeld:

We organiseren regelmatig bijeenkomsten die zijn geïnspireerd door aanbevelingen uit de Zorgstandaard Dementie. Houd daarvoor de website en onze  LinkedIn pagina in de gaten en/of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Interesse in de volgende bijeenkomst? Meld je dan nu aan voor de bijeenkomst Datagedreven werken op 17 mei van 15.00 uur – 16.00 uur.

Deel dit artikel

Meer nieuws

  • mei 1, 2023

    Website Zorgstandaard Dementie vernieuwd: kennis gebundeld op 1 plek

    Welkom op de vernieuwde website van het programma Implementatie Zorgstandaard Dementie. In dit programma gaan Dementie Netwerk Nederland (DNN), Movisie en Vilans samen met de regionale ...