Naar hoofdinhoud Naar footer

Inspiratiebijeenkomst: goede voorbeelden thema Samenwerken met het sociaal domein in de wijk

Datum/tijd

Donderdag 27 juni 2024 van 12.30 uur tot 16.00 uur

We inspireren je graag over hoe je binnen jouw dementienetwerk aan de slag kunt met het thema ‘samenwerken met het sociaal domein in de wijk’. Op 27 juni geven we daarom verschillende netwerken en praktijkvoorbeelden een podium om ervaringen en inzichten met je te delen. Doe jij mee? Nodig ook collega’s uit jouw netwerk uit om mee te gaan, we ontvangen jullie graag in de Hofclub in Utrecht.

Voor wie?  

Deze bijeenkomst is bedoeld voor netwerkcoördinatoren, casemanagers dementie, en bij de dementienetwerken betrokken sociaal werkers, zorgprofessionals, sociaal teammedewerkers, mantelzorgondersteuners, leidinggevenden van sociaal werk- en/of vrijwilligersorganisaties en beleidsadviseurs van gemeenten.  

Netwerken en kennis delen: jouw kans!  

De bijeenkomst gaat verder dan alleen het luisteren naar goede voorbeelden. Het is een interactieve sessie waarbij jij de kans krijgt om te netwerken, vragen te stellen en ideeën uit te wisselen met gelijkgestemden. Samen werken we zo vanuit de Zorgstandaard aan inclusieve en kwalitatief goede zorg voor mensen met dementie en hun naasten.  

Zelf een voorbeeld delen 

Heb jij zelf ook een praktijk of aanpak die je graag wilt delen? Laat het ons weten en stuur een mail naar f.dinnissen@vilans.nl onder vermelding van ‘ZSD goede voorbeelden samenwerken sociaal domein’. 

Praktische informatie 

  • Datum: 27 juni 2024 
  • Tijd: 13.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 12.30, met lunch) 
  • Locatie: Hofclub, Utrecht 

Deze bijeenkomst is onderdeel van een reeks bijeenkomsten over het thema Samenwerken met het sociaal domein in de wijk. Bekijk de agenda voor meer evenementen en meld je aan! 

Aanmelden

Locatie

Utrecht

Deel deze pagina via: