Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Startbijeenkomst: samenwerken in netwerken

Datum/tijd

Dinsdag 10 december 2024 van 12.30 uur tot 16.00 uur

In 2024 willen we ieder kwartaal één specifiek thema uitdiepen dat een directe relatie heeft met de Zorgstandaard Dementie. Hierbij hebben we ons gebaseerd op de wensen en behoeften uit het veld en samen met Dementie Netwerk Nederland een selectie gemaakt. Ieder kwartaal trappen wij het nieuwe thema af met een startbijeenkomst met de netwerkcoördinatoren. Hierin gaan we met elkaar in gesprek over het betreffende thema en bepalen we samen welke verdieping tijdens het kwartaal nodig/gewenst is richting de dementienetwerken.

Op 10 december (tijdstip en locatie onder voorbehoud) nodigen we de netwerkcoördinatoren uit voor een bijeenkomst over samenwerken in netwerken.

Programma

Voor het leveren van goede zorg en ondersteuning – zoals beschreven in de Zorgstandaard -  is het van groot belang dat de verschillende partijen in het netwerk goed met elkaar samenwerken. Dit is niet even vanzelfsprekend binnen ieder netwerk. Wat kun je doen om dit te verbeteren en elkaar makkelijker te vinden? Soms ontbreken er partijen die wel nodig zijn; hoe betrek je hen?

Meer informatie over het programma volgt later.

Meld je aan

Aanmelden

Locatie

Utrecht