Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Intervisiebijeenkomst: aansluiten bij het alledaagse leven voor mensen met dementie

Datum/tijd

Dinsdag 15 oktober 2024 van 14.00 uur tot 16.00 uur

In het derde kwartaal staat het thema ‘alledaags leven met dementie’ centraal binnen het programma Implementatie Zorgstandaard Dementie. Wil jij graag laagdrempelig met andere netwerken van gedachten wisselen over hoe je zinvolle daginvulling vorm kunt geven? Dan is deze online bijeenkomst iets voor jou.

Voor wie?  

Deze intervisie is bedoeld voor netwerkcoördinatoren en casemanagers die interesse hebben in het thema ‘alledaags leven met dementie’ en zich bezig houden met de organisatie van zinvolle daginvulling in de eigen regio. 

Wat gaan we doen? 

In deze online intervisiesessie ga je na een plenaire aftrap in kleinere groepjes uiteen. Iedere deelnemer heeft de mogelijkheid om in twee rondes vragen uit de praktijksituatie in te brengen. Die vragen kun je alvast doorgeven via het aanmeldformulier voor deze bijeenkomst. In overleg kiezen we uit welke praktijkvragen we gaan behandelen en waarover de vragensteller dus collegiaal advies krijgt. 

In kleine groepen ga je met praktijkvragen aan de slag, samen geven we de vragensteller collegiaal advies. 
 
Deze bijeenkomst is onderdeel van een reeks bijeenkomsten over het thema ‘Alledaags leven met dementie’. In de agenda kun je zien welke evenementen wij organiseren in dit kader.

Foto: Jenneke Luijmes

Aanmelden

Formulier