Naar hoofdinhoud Naar footer

Startbijeenkomst: zinvolle daginvulling voor mensen met dementie

Datum/tijd

Dinsdag 10 september 2024 van 12.30 uur tot 16.00 uur

In 2024 willen we ieder kwartaal één specifiek thema uitdiepen dat een directe relatie heeft met de Zorgstandaard Dementie. Hierbij hebben we ons gebaseerd op de wensen en behoeften uit het veld en samen met Dementie Netwerk Nederland een selectie gemaakt. Ieder kwartaal trappen wij het nieuwe thema af met een startbijeenkomst met de netwerkcoördinatoren. Hierin gaan we met elkaar in gesprek over het betreffende thema en bepalen we samen welke verdieping tijdens het kwartaal nodig/gewenst is richting de dementienetwerken.

Op 10 september (tijdstip en locatie onder voorbehoud) nodigen we de netwerkcoördinatoren uit voor een bijeenkomst over zinvolle daginvulling.

Programma

Zinvolle daginvulling biedt structuur aan de persoon met dementie en ontlast de mantelzorger. Zo kan dit bijdragen aan het langer thuis wonen van mensen met dementie. Er zijn veel verschillende vormen. Welke rol speelt het netwerk bij het in beeld brengen van behoefte en aanbod en hoe zorg je er als netwerk voor dat oplossingen in de buurt én in het dagelijkse leven vanzelfsprekend worden?

Meer informatie over het programma volgt later.

Meld je aan

Aanmelden

Locatie

Utrecht

Deel deze pagina via: