Datagedreven werken als netwerkcoördinator dementie

15:00 - 16:00
Online

Als netwerkcoördinator dementie ben je voortdurend op zoek naar bruikbare data om je werk efficiënter en effectiever te maken. Maar welke data zijn beschikbaar? Welke handvaten biedt de Zorgstandaard Dementie je bij het werken met data? En hoe kun je deze optimaal benutten? Ontdek de kracht van data bij het coördineren van dementienetwerken!

Praktische informatie

 • Datum: woensdag 17 mei 2023
 • Tijdstip: van 15:00 tot 16:00 uur
 • Kosten: gratis
 • Locatie: online
 • Organisator: Movisie en Vilans voor het programma Implementatie Zorgstandaard Dementie
 • Aanmelden: via het aanmeldformulier

Programma

In dit webinar gaan we in op verschillende databronnen die jou als netwerkcoördinator dementie kunnen helpen. We delen inzichten hoe je vervolgens ook met deze data aan de slag kunt gaan. We gaan in gesprek over het onderwerp ‘werken met data’ in het algemeen en we spreken een ervaren netwerkcoördinator over hoe zij data gebruikt in hun dementienetwerk.

Daarnaast zullen er 3 interessante sprekers aanschuiven:  Sjors Oudshoorn (Amsterdam Data Collective) vertelt over het Register Dementiezorg en ondersteuning en wat je daar als netwerkcoördinator aan kan hebben. Elize van Wijk vertelt ons over de zelfscan voor dementie netwerken. Susanne van den Buuse (Alzheimer Nederland) vertelt ons over de Dementiemonitor Mantelzorg.

Mis deze kans niet om je kennis en vaardigheden op het gebied van data te vergroten! Meld je hier aan voor deze digitale bijeenkomst, specifiek gericht op netwerkcoördinatoren van dementienetwerken. We kijken er naar uit je online te ontmoeten!

Vragen?

Heb je nog vragen over deze bijeenkomst? Stuur dan een mailtje naar c.denuijl-grobben@vilans.nl.

Meld je aan

Deel dit artikel

 • 6 jun

  Leerbijeenkomst

  Casemanagement: zo kan het